Altres Barcelones

AltresBarcelones.com / Història de Barcelona, anècdotes i curiositats des del 2007



Us haig de comununicar a tots que avui mateix a les 19:00 a la Llibreria Proa Espais (Carrer Rosselló 212) Tindré l'honor de dinamitzar la presentació del llibre "1714. El setge de Barcelona". De l'historiador X. Hernández Cardona i l'il·lustrador Guillem H. Pongiluppi.
Abans de tot us he de confessar la meva sorpresa i alhora emoció que el club TR3SC m'hagi confiat aquesta gran responsabilitat, donat que  he seguit atentament la trajectòria d'abdós autors i crec que es poden considerar uns professionals d'èlit en les seves respectives matèries.
El resultat és sincerament impecable i imprescindible per a tots aquells qui es vulguin aproximar a conèixer el brutal setge que va sofrir i resistir fins la derrota final la nostra ciutat. Una part de la història que fins ara es podía conèixer a través de memòries, llibres i fins i tot de twitter però que crec que potser mai s'havia traslladat a paper amb un realisme gràfic tan impecable sobretot pel que fa l'estructura dels carrers i les muralles de la ciutat. Si no sabeu què regalar aquest nadal, doncs, aquí teniu una bona idea!

1 comentaris:

El veí de dalt ha dit...

Els dibuixos i la tasca de reconstrucció dels fets, notabilíssima. L'estil del redactat, però, excessivament tendenciós.