20 de des. 2010

Aparicions a mitjans i descomptes exculsius de nadal per a altresbarcelonautes

Divendres passat el periodista Marc Bellmunt va publicar a El Mundo una entrevista sobre la ruta “Barcelona: Detalls, històries i secrets”, que és la ruta oficial del meu llibre “Històries de la historia de Barcelona”.
Aquesta publicació, ha tingut molt més èxit del que esperàvem jo i l’editorial Robinbook. Ja anem per una 5ª edició, situant-nos des de fa mesos als rànquings de no ficció en català i ja hem posat  en marxa la seva traducció al castellà. Això ha fet que també tprengui embranzida la ruta de en la qual jo mateix faig de guia gràcies a l'empresa Cultruta. A l’agenda d’activitats podreu veure quines dates són disponibles.
Si no sabeu què regalar per aquest nadal i voleu obsequiar Històries de la historia de Barcelona, us proposo diferents alternatives. Podeu regalar una ruta o bé un pack regalaruta del cultruta (llibre + ruta). Si el que voleu és només el llibre, com que sóc totalment partidari dels favoritismes quan es tracta de gent que segueix el projecte Altres Barcelones, he aconseguit un tracte de favor per a tots els membres del grup Altres Barcelones de facebook.
Els qui en sigueu membres, pel simple fet de ser-ho tindreu un 15% de descompte en la compra del llibre. Un cop formeu part del grup només caldrà que aneu al quiosc Free Time de la Rambla de Barcelona (Rambla de Sant Josep 114) amb el val que es pot descarregar des de la pàgina del grup. A part d'això també us deixo amb entrevista que em va fer fa uns dies en Marc Roca de la Fundació Espai Català de Cultura i Comunicació

Edito: (he hagut de retirar el video de bcn.cat perquè m'han informat que no és encara la versió definitiva i m'ho han demanat)


3 comentaris: