Altres Barcelones

AltresBarcelones.com / Història de Barcelona, anècdotes i curiositats des del 2007

Bona nit a tothom! Els que ja porteu temps seguint aquesta pàgina us haureu sorprès a l’entrar. Buscàveu això?:


Tranquils, no us heu equivocat, això encara és la web Altres Barcelones de sempre.
Queden per enllestir algunes millores però les úniques diferències són:

-Ara no us haureu de deixar la vista llegint lletres clares sobre fons fosc.
-Ara Altres Barcelones no és una gran tirallonga de text atapeït d’imatges que mai acaba i hi ha més espai.
-Hi ha una nova barra horitzontal que permet desmassificar la barra lateral i on hi haurà el qui, i el perquè d’aquesta pàgina.
-Una de les millores més importants es que ara serà més fàcil navegar pel googlemap del bloc sense haver de sortir de la pàgina, ja que està en versió gran. La idea és que podreu utilitzar-lo de manera inversa i per tant perdre-us passejant pel mapa trobant històries entre els carrers on mitjançant enllaços podreu descobrir-les.
-I en general, crec jo, tenim un disseny més agradable que farà que us sentiu més a gust i vulgueu tornar a passar de tant en tant per aquí, ja que aquest projecte no seria possible sense la interacció de persones com vosaltres.

PD: Tot això no hauria estat possible sense l’ajuda de l’Enric Borràs, el fotògraf i periodista col•laborador d’Altes Barcelones. Gràcies Enric!

8 comentaris:

Guillem Carbonell ha dit...

Felicitats per la nova imatge, Dani!

Dani ha dit...

Gràcies Guillem!

Galderich ha dit...

Dani,
M'agrada la foto de capçalera. Molt bon enquadrament i molt bona llum. És molt suggerent i alhora ideal per la pàgina. Fantàstica!
També veig que t'has passat a web i deixes el tema bloc. Això és el que t'ha permès guanyar en amplada?
Els que tenim vista cansada t'agraïm que pugis el cos de la lletra.
Felicitats i endavant!

Daniel ha dit...

Molt professional el nou aspecte del blog, que a més el destaca dels altres blogs que fan servir una plantilla estàndard del blogspot (com el meu, sense anar més lluny!). Tens raó que hi ha més espai es fa més agradable de lelgir. Això sí: a mí m'agradava més el dibuix de la Barcelona antiga que hi havia abans en la barra superior del blog. Trobo que s'adeia més amb els continguts.

Bon any!

Dani ha dit...

Galderich:
Com diu en Daniel just aqui sobre, no he deixat el format blog, simplement he posat una plantilla de blogger diferent i l'he modificat al meu gust.

Daniel:
Això que dius tú de la capçalera també m'ho he plantejat jo. M'agradava el mapa antic de fons, però ja no en conservava l'arxiu original sense les lletres i per tamany i colors no m'anava bé.

patrimoni.gencat ha dit...

Una nova imatge molt ben aconseguida, et felicitem!

Dani ha dit...

Gregor (i Júlia): Això del grup 99 em sembla que m'ho hauré de mirar. Tot i que estic molt enfeinat, la idea em sembla molt interessant.

Jordi i escèptic: Realment, sembla un canvi molt complicat, però simplement he agafat una plantilla nova i l'he modificat. Segueix tenint totes les característiques d'un blog, però com deia en Daniel al post passat, no és una de les típiques plantilles que venen per defecte a Blogger. Se li pot dir web weblog, bloc o com vulguem!
Jo li dic Altresbarcelones.com

Anònim ha dit...

Benvolgut Dani. Una excel.lent web, a més visualment molt atractiva, cosa que ajuda als textos.
Vinga, bona feina.
Àngel Casals