Altres Barcelones

AltresBarcelones.com / Història de Barcelona, anècdotes i curiositats des del 2007

26 d’abr. 2009

Feliç Sant Jordi


Ja ho sé, potser una mica tard però fins ara no he pogut tocar un ordinador. Aprofito per desitjar-vos que hagueu tingut un bon dia de sant Jordi i fer-ho amb la rosa virtual que m'han enviat del diari de Barcelona, on han fet un especial Sant Jordi amb tots els blocaires col·laboradors. Cadascun de nosaltres ha recomanat un llibre:

5 comentaris:

Júlia ha dit...

Em van dir que em podia 'autorecomanar' i així ho vaig fer, una rosa molt bonica, per cert!!!

joancoll@cultruta.com ha dit...

Dani,

La meva xicota em va regalar la Guia Llegendària de La Ribera, i això que no llegeix el teu blog!!

Salutacions des del carrer, el nostre territori!

Dani ha dit...

Hola Joan,

Pensava que tú ja el tenies! Potser és una mica més caret però també et recomanaria que compréssis a alguna llibreria de vell "històries i llegendes de Barcelona". De fet tot el contingut d'abdós llibres hi està inclòs a més de molta informació històrica.
Com vaig sentir dir un dia, és el "libro gordo de Petete"...

Jordi Bonvehí i Castanyer ha dit...

Bones Dani,

No se si saps que torna estar obert el període d'inscripció dels premis Bloc Catalunya 2009 (http://www.premisblocs.cat)

Aquest any hi ha la secció cultural, dintre els premis.

Salut!

Dani ha dit...

Ja m'hi he fixat, hi estic inscrit. Això si, trobo que la categoria "cultura", és un concepte massa extens, i que es podria dividir en subcategories, no?
Hi ha altres categories on hi ha poquíssima gent presentada...