Altres Barcelones

AltresBarcelones.com / Història de Barcelona, anècdotes i curiositats des del 2007

Avui he tingut el plaer de ser convidat al programa El Món de RAC1 i per ser entrevistat per la Núria Riquelme. La tertúlia ha estat centrada sobretot en el ja mediàtic tema de les estacions de metro abandonades, tot i que també s'ha parlat d'Altres Barcelones en general i d'històries com la de la Casa d'Infants Òrfes i el fals aqüeducte de la Plaça Nova.

Pels qui no heu escoltat el programa avui, us penjo l'entrevista aqui mateix:


15 comentaris:

Jordi Bonvehí i Castanyer ha dit...

Bravo Dani! Cada cop ens prenen més seriosament

Galderich ha dit...

Després diran que internet no té rigor! Felicitats!

Anònim ha dit...

Felicitats Dani! una abraçada des de Colòmbia! sóc la Martaaa

Toni Delgado ha dit...

Moltes felicitats per l'entrevista Dani! Et felicito pel blog, ara mateix t'enllaço. Té un bon disseny i el contingut és interessant: hi ha petites i grans històries a tot arreu. Només cal buscar-les i ho fas molt bé ;) Et convido a visitar el meu blog. Es diu Cronómetro de Récords (www.cronometroderecords.blogspot.com) i participa al concurs de 20 minutos per Esports.

Una abraçada,

Toni

s e r g i ha dit...

molt bona difusió...
Seguirem mirant per les finestres del metro!
sergi.

Júlia ha dit...

Molt interessant l'entrevista, felicitats.

M.Angels ha dit...

Moltes felicitats Dani, et vaig escoltar en directe i em va fer molta il.lusió al escoltar el teu nom, t'ho mereixes, fas molt bona feina!!

M.Àngels

Oriol Rigola ha dit...

Molt bé, mica en mica, paset a paset, obrint-se camí.... ;P
Salute!

Parce ha dit...

Endavant Dani!!
En un panorama cultural tan ensopit com l'actual, on totes les iniciatives d'aquest tipus a tot arreu on s'hauria de moure alguna cosa, es tracten refractariament i solament s'aposta pel què ja han apostat en altres llocs, o sigui que ningú arrisca res, ets com una alenada d'aire fresc, un rebuig a la parsimonia institucional i cultural i una bufetada a l'orella, amb els 5 dits de la ma ben oberts, a tots aquells que s'apoltronen i que no tenen cap iniciativa ni volen que n'hi hagin!!

Anònim ha dit...

Acabo de descobrir el teu bloc.... és una joia! Ara tinc una feinada a anar llegint les entrades anteriors. Moltes felicitats i ànims, no ho deixis córrer.

Salut,

Jordi.

Deprisa ha dit...

Hei, felicitats per l'entrevista ;)Quan un projecte va més enllà del blog fa il·lusió.
Un salut,
Deprisa

Anònim ha dit...

Sento no escriure en catala...
Felicidades por tu blog, emití mi voto para el concurso de 20 blogs de La Blogoteca y ahora acabo de emitirlo para el de Blogs de Catalunya...
Es muy interesante...Suerte
Un saludo

Anònim ha dit...

El millor blog sense dubte!!!

per suposat que et vaig votar!

euskaldun amb espardenyes :P

Dani ha dit...

Gràcies a tots!

I ho sento perquè aquests dies, tot i que amb l'actualització programada potser ni us en heu adonat, era fora de vacances i no he tingut gaire temps per respondre els vostres comentaris.

Ara ja sóc aquí per tornar a donar la tabarra!

Miquel Saumell ha dit...

Dani,
Tot i que molt "en diferit" avui he escoltat aquesta entrevista. Molt interessant. Encara recordo quan jo baixava a l’estació de "Correos", que no "Correus". Felicitats!