Altres Barcelones

AltresBarcelones.com / Història de Barcelona, anècdotes i curiositats des del 2007


El juliol passat, en Roger Giménez i l’Oriol Rosselló de Ràdio Gràcia, em van proposar ocupar-me d’una secció setmanal del seu programa “Batakada Ràdio Activa” sobre cultura popular de cara a aquesta temporada.

Vaig pensar que aquesta seria una bona manera de fer arribar la història de la ciutat per al públic no habituat a internet i evidentment vaig acceptar.
En part, sempre m’havia fet gràcia poder explicar històries a la ràdio. En Joan Amades havia tingut un programa de ràdio l’any 1937 sobre històries i llegendes de la ciutat i sempre ho havia trobat una molt bona idea.
Per altra banda, em sembla molt interessant el fet de que un projecte que ha començat a internet pugui fer el salt a als mitjans de comunicació tradicionals sense perdre la seva essència. De moment ja escrivia de tant en tant històries d’aquest web a la premsa escrita, aquest suposa un nou repte.
Altres Barcelones, seguirà com sempre actiu a la xarxa, seguiré penjant històries aquí. Res no canviarà excepte que a partir d’ara també podreu sentir algun d’aquests posts a la ràdio.
Si voleu escoltar-ho en directe, el programa és al dial 107.7 de la FM els dilluns de 21:00 a 22:00. La secció Altres Barcelones comença aproximadament a les 21:40.
Per aquells qui no capteu el senyal o bé per als qui us hàgiu perdut el programa, els aniré penjant a la secció A les ones que podeu trobar a la barra superior.

PD: Per cert, la gent de la Biblioteca del Pavelló de la República, especialitzat en l'Espanya del Segle XX i en concret en la Guerra Civil, ha recomanat aquest bloc!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaja! Doncs moltíssimes felicitats. És un graó més en el merescut ascens del bloc.

Sort!

Karles23 ha dit...

Ohh com mola, buscarem a veure si te Podcast o es pot descarregar el programa i l'escoltarem!!!!

Enhorabona!!

Dani ha dit...

Karles23: Si vas a la secció "A les ones..." de la barra superior podras escoltar els programes.

Miquel Saumell ha dit...

T’escoltaré, sigui en directe o en diferit.

Anònim ha dit...

Ei Dani la pillo des de Mataró??

Lorién

Dani ha dit...

lorién: No crec que l'agafis, de tota manera jo ho aniré penjant a la secció del blog.

xavier caballe ha dit...

Felicitats pel premi blocs :) Certament es un reconeixement ben merescut.

Unknown ha dit...

enhorabona pel premi!!!