Altres Barcelones

AltresBarcelones.com / Història de Barcelona, anècdotes i curiositats des del 2007

Avui mateix ha arribat a casa un llibre bastant gros i he pogut observar el fruit de feina realitzada durant el curs passat. I és que ja ha sortit d’impremta el llibre de Random House Mondadori “1001 días que cambiaron el Mundo”,
Un llibre que recull divesos esdeveniments de la història universal que tal com diu la seva pròpia ressenya “cambiaron las vidas de millones de personas para siempre, y que han ayudado a configurar la cultura y la historia y de un país o una región. Una fascinante guía para todo aquel que desee saber más acerca del pasado y del presente de nuestro mundo”.
La meva implicació en el projecte va començar fa uns mesos, quan en Fernando Casal, director de l’adaptació de l’obra i un dels professors dels quals guardo més bon record, em va demanar la meva participació en temes relacionats amb moviments socials i episodis de la història que han tingut com a escenari principal la ciutat de Barcelona.
Evidentment, la idea em va semblar bona, i vaig acceptar la proposta amb molta il•lusió, intentant presentar les històries assignades de manera atractiva segons les consignes que m’havien donat.
Així doncs, cercant les entrades del llibre signades amb les inicials DC podreu llegir algunes de les meves contribucions entre les dels altres col•laboradors, alguns d’ells antics companys i professors.
Els autors hem pogut rebre el llibre a casa en primícia, però sembla ser que d’aquí poc el podreu trobar a les principals llibreries.

4 comentaris:

Galderich ha dit...

Dani,
No pares! L'altre dia et vaig veure en una foto del Sapiens com a introductor del Facebook de la revista i ara amb aquesta publicació. Estarem alerta però ja fas com les editorials que anuncien els llibres abans que estiguin disponibles!

Anònim ha dit...

A mi tb em fa molta il·lusió veure en aquest llibre el meu nom... és un pas per escriure´n un de veritat no? jaja. Va ser una molt bona experiència i jo tb guardo un molt bon record del Fernando, ningú explica història com ell! Crec q és un dels millors professors q he tingut, sino el millor.
Espero llegir-lo ben aviat!!
P.D.: Mireu els articles amb les inicials PG !!! Spam jajaja

Dani ha dit...

Gràcies Galderich! Per cert, avanço que el dilluns encara hi ha una altra sorpresa!

Pilar, encara no has rebut el llibre? A mi em van dir que alguns dels autors ja l'havien rebut feia temps i li vaig enviar un mail al Fernando. d'això fa uns dos dies.

Anònim ha dit...

Hvala za intiresnuyu iformatsiyu