Altres Barcelones

AltresBarcelones.com / Història de Barcelona, anècdotes i curiositats des del 2007

27 d’oct. 2010

Rols del patrimoniAhir dia 27 el web patrimoni.gencat va estrenar la seva sèrie "rols del patrimoni". Vaig tenir la sort i l'honor que aquesta secció s'encetés amb el vídeo que em van fer fa un any. Els temps han canviat. Ara ja no visc en aquell pis ni tampoc estic a la COM però en canvi si que tinc un llibre i les lletres d'en Pedrola estan definitivament salvades i rehabilitades. Encara queda pendent la trobada via twitter que malauradament es va haver de posposar...
Per als qui no vareu assistir, l'homenatge del dilluns va superar totes les espectatives, va ser molt emocionant i va congregar moltíssimes persones. Crec que mereix un a part. D'aqui uns dies us en penjaré un vídeo i les notícies relacionades que van apareixent als mitjans.

2 comentaris:

Galderich ha dit...

Ep, això és tot un Publireportatge!

Dani ha dit...

Si, si, no em puc queixar, em sembla que a partir d'ara el faré servir de videocurrículum!