Altres Barcelones

AltresBarcelones.com / Història de Barcelona, anècdotes i curiositats des del 2007

Altres Barcelones ha tingut sempre com a prioritat ser un lloc web on trobar històries curioses sobre Barcelona i on plegats puguem compartir els nostres coneixements i dubtes. Darrerament però, precisament per la bona marxa d'aquest projecte, m'han sorgit diverses oportunitats de participar en la tasques de difusió històrica obertes al públic més enllà del bloc.
Els qui seguiu Altres Barcelones a twitter o a Facebook acostumeu a estar ben informats però últimament he observat que hi ha gent que segueix aquest projecte des dels seus inicis i ni tan sols sap que ja fa mesos que existeix una ruta oficial del llibre "Històries de la història de Barcelona" o que de tant en tant faig alguna xerrada històrica.

És per això que he cregut convenient obrir un calendari d'activitats per a que el pugueu consultar sempre que vulgueu, i de pas, a mi em servirà d'agenda online que podré anar modificant a temps real. Per a fer-lo més accessible he inserit un enllaç que podreu veure permanentment a la barra horitzontal superior del bloc.

Aprofitant l'avinentesa us recordo les activitats que hi ha programades a curt termini:
  • Demà hi haurà una trobada digital a Twitter sobre història de Barcelona en la que participaré convidat per Patrimoni-gencat. Només caldrà connectar-se a Twitter de les 11:00 a les 12:00 i utilitzar el hashtag #rolsdepatrimoni. Podeu accedir a més informació aquí.
  • El dia 9 de desembre explicaré algunes històries del llibre Històries de la història de Barcelona a la Biblioteca Jaume Fuster.
  • El dia 11 del mateix mes, realitzaré una conferència anomenada "Història del moviment esperantista català" a Sabadell en el marc de la celebració del centenari de la fundació de la Federació Catalana d'Esperantistes.
  • A part, Cultruta ha reforçat el nombre de rutes que faig durant el pont, o sigui que si voleu venir o us visitaran parents o amics als que vulgueu ensenyar Barcelona fora dels tòpics turistics, ja sabeu!
Per més detalls podeu estrenar el flamant calendari!

Què us sembla? Ho trobeu útil?

4 comentaris:

Merçè ha dit...

Moltes gracies per la informaciò.
La xarla que es farà ha la biblioteca Jaume Fuster possa aforament limitat m'agradaria poder venir amb una amiga, que tinc de fer? potser no es el lloc indicat per fer aquesta pregunta si es aixi...? com no se molt com funciona tot això ja em disculpareu.
mercè

Dani ha dit...

Hola Mercè,

Hauries de trucar al telèfon que surt a la informació o bé un mail al correu de contacte de la biblioteca (també ho he posat al calendari) El tema aquest el porta la biblioteca directament.
Ens veurem allà doncs??

Gràcies!

Algú més s'hi apunta?

Dani ha dit...

Per cert, us voldira demanar la vostra opinió. Creieu que està bé aqui l'enllaç o és millor fer-ne un banner gran a la barra lateral? La idea seria no carregar-la però no sé si aqui té prou visibilitat..

Susana Sosa Villafañe ha dit...

Dani: Me parece muy buena idea la de programar online la agenda que propones y ofrecer la oportunidad de asistir a los eventos. Creo que una vez anunciado en este post, sería mejor que pusieras enlace a la agenda en la banda del costado.
Te agradezco la visita y el mensaje. Me has alegrado el día.
Cariños. Susana