Altres Barcelones

AltresBarcelones.com / Història de Barcelona, anècdotes i curiositats des del 2007


Aquesta setmana no he pogut evitar ensenyar-vos aquest fantàstic vídeo sobre la història de Les Corts que vaig descobrir gràcies a recomanacions d'usuaris d'Histotube.
Es tracta d'un repas a la trajectòria històrica d'aquest barri des de les primeres troballes ibèriques de Can Batllori fins l'actualitat. Són impressionants les reproduccións en 3D de l'època industrial i les de les antigues masies. Totalment recomanable.
Aquest video es va fer per encàrrec del Districte de Les Corts amb la coordinació de Pilar de Luna i l'assessorament de Josep Moran, Imma Navarro i Pere Poll. La realització és obra de Centrum.
Tobo que estaria bé que es realitzéssin més projectes com aquest i felicito aquesta iniciativa!

11 comentaris:

En Pere Parellada ha dit...

Genial.
T'estàs superant dia a dia!!!

Dani ha dit...

Gràcies Pere, però en això no sóc jo qui em supero si no els qui han fet el vídeo. Jo m'he limitat a difondre!

Mª Trinidad Vilchez ha dit...

Hola Dani:
És fantàstic, m'ha encantat. Ho he trobat molt interessant i ho he posat al meu bloc.
Una salutació.
Mari Trini.

el bandero ha dit...

Molt interesant, he començat a veure'l i no he parat fins el final. El final però una mica polític, però el contingut és fantàstic.

Eva López ha dit...

Hola Dani,

Gràcies per la difusió. Segueixo el teu blog i m'ha sorprés veure aquí aquest vídeo.
Vaig treballar a CENTUM fa uns anys, precisament quan estaven fent aquest vídeo (entre d'altres coses). El temps que vaig passar amb ells va ser un dels més bonics de la meva vida, laboralment parlant. La seva web és http://www.centumbcn.com per si teniu curiositat per conèixer què fan.
Salutacions,
Eva

Dani ha dit...

Ostres Eva! Doncs felicitats per la feina! Quina passada això dels palaus comtals! A histotube avui mateix he penjat un que he vist sobre la necròpolis de Barcino també de Centrum.
Teniu més vídeos penjats a youtube? Ens agradaria difondre'ls!

Dani ha dit...

banderero, suposo que aquest és el preu que s'ha de pagar per tal que una institucio pública subvencioni un projecte... Però fixa't diu cinisme, no civisme! XD

Lister ha dit...

Moltes gràcies per compartir-lo i per tota la feina feta. Si no et fa res, el compartiré al meu blog...

Salut ,-)

Dani ha dit...

I tant! Cap problema!

Anònim ha dit...

¡Genial! Siempre me ha gustado pensar como sería en otros tiempos el lugar donde vivimos ahora. ¿Se han hecho videos de este tipo sobre otros barrios?.
Enhorabuena por el Blog, te acerca a la historia de una manera muy amena además de interesante. La forma en que te enseña la historia es la que siempre me ha gustado, buscar y rebuscar los detalles en los personajes, los lugares, etc...
y conseguir así hacerlos más cercanos, más tangibles. ¡Felicidades!

Sidecat ha dit...

Puja altre cop el video, gràcies.