Altres Barcelones

AltresBarcelones.com / Història de Barcelona, anècdotes i curiositats des del 2007


El divendres passat la gent de La Sexta em va demanar si els podia explicar quelcom sobre el monument situat a la cruïlla entre el Passeig de Gràcia i la Diagonal.
El motiu era que avui diumenge aquesta estàtua era retirada. La intervenció ha estat una simple pinzellada però si voleu saber-ne més podeu consultar el post que fa temps vaig escriure sobre aquest tema.
Aquest vídeo s'ha emès avui a tot l'estat en els noticiaris d'aquesta cadena.

2 comentaris:

Dani ha dit...

El que és més curiós és que aquesta estàtua era en el seu orígen dedicada també a la república però l'estàtua de Viladomat va guanyar el concurs. Franco la va dotar d'un altre significat...

Mª Trinidad Vilchez ha dit...

Hola Dani:
És fantàstica la teva entrevista en la tele, jo em vaig assabentar ahir, veient el 324, i vaig pensarque pena que no m'hagi assabentat abans...!!!
M'ha agradat molt...I pregunto, en 70 anys , perquè no l'han llevat abans?
El que jo no escrigui català millor, té la culpa el règim, al meu de petita, em pegaven en les ungles, per de vegades deixar anar coses en Català...I per culpa d'aquests cops amb la regla...que dolia molt, tinc les ungles de les mans malaltes...de sempre, l'hi vaig dir a JANA, el dia que us vaig conèixer en la biblioteca Jaume Fuster...
Una Salutació, Mari Trini.