Altres Barcelones

AltresBarcelones.com / Història de Barcelona, anècdotes i curiositats des del 2007

 Ahir es va celebrar la segona xerrada del 1r Cicle Altres Barcelones a la Biblioteca Vapor Vell de Sants. Portava per títol "La Barcelona bruta i escatològica" Avui, l'edició digital del diari La Vanguardia ha publicat un article de Meritxell Martínez on s'expliquen algunes de les moltes coses que es van dir ahir a la xerrada.
L'article ve acompanyat d'un vídeo sobre la temàtica en qüestió realitzat per en Jesús Sancho. La veritat és que ha estat ben curiós poder explicar les històries in situ per veure-les en format audiovisual!
Ah, i la Cristina Savall d'El Periódico també se n'ha fet ressò!
Espero que us agradi!

PD: Ah! per cert, dimecres que ve a les 21:30 teniu una nova cita amb les llegendes de Barcelona!

8 comentaris:

Galderich ha dit...

Llàstima que m'ho he perdut. Malgrat tot tant el reportatge filmat com l'escrit estan molt bé!

Dani ha dit...

La veritat és que per ser una cosa feta ràpid en 3/4 d'hora i sense assajar, no ha quedat tan malament em sembla a mi!

julietac ha dit...

Hola, me gustó mucho la charla de ayer. Cómo se llamaba el libro que comentaste ayer? Gracias

Dani ha dit...

Em sembla que en vaig recomanar més d'un però el que duia i vaig citar va ser "Barcelona 1700 de García Espuche" Molt recomanable. Era el que parlava de la crida del batlle esbroncant la gent per pixar-se des dels balcons...
Suposo que et refereixes a aquest, no?

Gràcies!

julietac ha dit...

Si, era este!!
Muchas gracias

Merçè ha dit...

Molt bo el reportatge, gracies per compartirlo jo també ho he fet, llàstima que no vaig venir. Vaig llegir la entrevista a el Periódico.
Gracies Daniel

Anònim ha dit...

Gràcies Corti,
Amb tu i l'Histotube, pels nens l'assignatura d'història a classe és més humana, més real, més emotiva, més reivindicativa i més propera, i amb més debat!. Els alumnes la comencen a estimar, a veure com una cosa seva. Pensat si fer conferències o cursos a col·legis!, l'ensenyament català de la història necessita gent com tu, sinó les assingatures tenen tot massa allunyat, mort i adormit. Uri, professor de secunDèria

Dani ha dit...

Hola Uri,

Agraeixo molt el teu comentari. Estic obert a tot tipus de propostes, tens el meu contacte a la secció "l'autor" de la barra superior.
De fet, tot això que estic fent ho faig per intentar dedicar-me a difondre la història mentre faig altres feinetes, però el meu objectiu real és ser professor de secundària.
El que mes desitjo al món és poder arribar a ser professor de socials en algun centre.
Si em necessiteu digueu-m'ho