Altres Barcelones

AltresBarcelones.com / Història de Barcelona, anècdotes i curiositats des del 2007

Fa uns dies em van proposar participar a les VIII Jornades de Pedagogia que tindran lloc entre demà i dijous al Campus Mundet de Barcelona.
Aquestes jornades intenten apostar per mostrar i potenciar idees innovadores en el camp de la Pedagogia. És per això que ha estat per a mi una gran satisfacció que m'hi hàgin cridat com a ponent. M'han demanat que els expliqui de quina manera enfoco jo la docència de la història.
El que més em sobta de tot és que, quan des de primer de carrera vaig començar a col·leccionar històries de Barcelona per a les rutes que feia amb alumnes d'institut per acumular pràctica docent, no imaginava que m'acabarien cridant com a ponent a Jornades de Pedagogía. Tampoc imaginava per altra banda que 9 anys més tard hauria aconseguit un èxit de vendes en el mercat editorial, guanyar els Premis Blocs de Catalunya i ajuntar una família separada per l'exili amb les meves investigacions però en canvi encara no hauría aconseguit la ansiada plaça de professor de secundària que continua sent el meu principal objectiu vital. Alguna cosa no rutlla en aquest país, crec jo... Però bé!
Demà, a les 16:30 al Campus Mundet de La Universitat de Barcelona, intentaré explicar l'evolució dels meus mètodes de difusió del coneixement històric.
Durant les jornades també es tractaran altres temes d'interès i actualitat com ara la moral i els videojocs o l'emprenedoria en el sector social com a model d'autoocupació. Podeu consultar el programa fent clic aquí.

Us hi espero a tots!

PD: Per cert, avui a l'Infonit de BTV també explicaré alguna de les meves històries...

6 comentaris:

Mª Trinidad Vilchez ha dit...

Hola DANI:
No saps com m'alegro dels teus èxits, ets molt bona gent i això transmets, no se si podré anar als *llars *Mundet, però si puc m'apropo...
T'ho mereixes tot això i més encara.
Una Abraçada i Moltes Gràcies, Mª Trinitat

Claudia Natalia ha dit...

La vida es así de misteriosa Dani: nos va llevando por caminos que no podíamos siquiera imaginarnos. Lo más importante es aprovechar las oportunidades que esas vías alternativas nos ofrecen para ampliar nuestros conocimientos y nuestra cosmovisión y eso creo que lo estás logrando muy bien. El resto ya llegará! :)

Adri Selva ha dit...

BENVOLGUT!!!!!!!!!!!!!! :D

Mundet t'acull amb els braços ben oberts!!!

Mil gràcies per venir demà!! :)

Mª Trinidad Vilchez ha dit...

Hola SR.DANI CORTIJO:
T'acabo de veure en BTV, i ha estat molt interessant i molt educatiu com sempre, ets un crak, ens ha agradat molt al meu fill i a mi sobre Canaletes i la seva Història, molt bé! genial i fantàstic.
M'alegro molt i una forta abraçada, MARI TRINI.

Dani ha dit...

gràcies a tots!!!

el bandero ha dit...

Felicitats pels èxits passats i present! I molt ànims i molta sort per aconseguir els futurs, que segu hi haurà!

Una abraçada des del subsòl ferroviari!