Altres Barcelones

AltresBarcelones.com / Història de Barcelona, anècdotes i curiositats des del 2007


L'altre dia em van trucar de BTV per anar a explicar la història de la font de canaletes i el perquè de les celebracions del Futbol Club Barcelona. El programa va ser enregistrat el dijous, on finalment no va haver-hi sort, ahir però si que es va celebrar a Canaletes la victòria del Barça, per això crec que és un bon dia per recuperar aquest programa. Sembla que hi ha hagut un problema amb la relació imatge/so però ho intentaré corregir. Si voleu saber encara més sobre el tema podeu consultar el post i la secció de COM Ràdio que vaig fer fa temps.

4 comentaris:

Mupert ha dit...

Felicitats per l'entrevista, Dani. Jo no diria que es va enregistrar dijous perquè, de fet, era en directe. Jo era a la redacció, però no vaig sortir a temps per saludar-te.

Dani ha dit...

Si, era dijous! Jo tampoc vaig tenir gaire temps per donar voltes per allà... A veure si a la pròxima ens veiem!

Anònim ha dit...

Molt bons els teus comentaris, Dani.

Rafa

oli66 ha dit...

Hola! Aquí va també: http://blogs.elpunt.cat/olivierderoche/2011/08/06/barnaigua/

Bona continuació Dani