Altres Barcelones

AltresBarcelones.com / Història de Barcelona, anècdotes i curiositats des del 2007



Si heu estat atents al hashtag de twitter #11set1714 promogut pel 324.cat segur que haureu notat l'espectativa que està creant aquest projecte a la xarxa. Ja fa uns dies es pot seguir i consultar la llista de personatges /onze-de-setembre del twitter del @324cat. I veure'n els primers detalls a la portada i la pàgina de l'especial. Avui el portal ha publicat un tràiler, a mode de "making off" per a que els usuaris apreciin què és el que hi ha rere les piulades i els personatges: un projecte ambiciós que ha comptat amb la col·laboració apassionada d'alguns dels millors experts en la guerra de successió i la història moderna de Catalunya. Si voleu conèixer amb més detall el projecte podeu llegir el meu article sobre els criteris històrics d'aquest experiment i l'article explicatiu del 324.cat.
Aquest 11 de setembre estigueu atents a twitter, perquè durant unes hores, els fantasmes dels protagonistes d'aquell dia, ressucitaran a la xarxa per piular fins els nostres telèfons i ordinadors les seves pors, valenties i patiments....

3 comentaris:

El veí de dalt ha dit...

A veure què en surt... Bona iniciativa!

Anònim ha dit...

http://www.elperiodico.com/es/noticias/ocio-y-cultura/entrevista-josep-termes-1145487

jordi francesch ha dit...

Cercant per Internet motius per completar la meva nova entrada del bloc sobre Barcelona, us he trobat i, la veritat, m’ha sorprès molt la qualitat i informació del vostre lloc. Ben editat, amb recursos, imatges i vídeos ben trobats. Quasi desisteixo de seguir fent el meu. Felicitats. I com m’he decidit a escriure-us, ja us demano el vostre vist-i-plau per fer ús d’algun dels vostres texts. Moltes gràcies, i bona sort.

El meu bloc per si voleu tafanejar una mica:
http://cartografic.wordpress.com

jordi francesch