Altres Barcelones

AltresBarcelones.com / Història de Barcelona, anècdotes i curiositats des del 2007



Us reprodueixo la notícia que ha publicat el web del tricentenari a continuació. Afanyeu a apuntar-vos-hi perquè son places limitades!!

Descarrega’t l’aplicació de mòbil «BCN 1714» i vine el dissabte 6 de setembre a les 10 h a fer una passejada per la Barcelona del 1714.  

Amb la presència en la caminada de Toni Soler (comissari del Tricentenari BCN) i Dani Cortijo (autor del blog «Altres Barcelones»). Catalunya Ràdio i l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona et proposen una passejada popular conjunta a partir de l’aplicació «BCN 1714», una audioguia per a telèfons intel·ligents que ens portarà pels indrets emblemàtics de Barcelona relacionats amb la Guerra de Successió i el setge de 1713-1714. La ruta connecta la Barcelona del passat amb l’actual i compta amb les veus de reconegudes personalitats vinculades a la ciutat: Toni Soler, comissari del Tricentenari BCN (en català), els actors Santi Millán (en castellà) i Sergi López (en francès), l’escriptor Matthew Tree (en anglès), l’arquitecta Benedetta Tagliabue (en italià) i el xef Hideki Matsuhisa (en japonès). Afanya’t a inscriure’t a la caminada. L’aforament és limitat! Per participar-hi hauràs d’omplir aquest formulari. Tots els inscrits rebran una samarreta del Tricentenari BCN. La samarreta es podrà recollir el mateix dia 6 a partir de les 9 del matí al punt de trobada de la plaça de Catalunya. No t’oblidis del DNI. És imprescindible que el presentis a l’hora de recollir la samarreta. MOLT IMPORTANT. Per fer aquesta passejada cal que et descarreguis prèviament l’APP «BCN 1714». Et recordem que l’aplicació mòbil es pot descarregar als mercats d’aplicacions App Store i Google Play, per ser reproduïda per dispositius amb sistema operatiu iOS i Android. El menú inicial permet a l’usuari triar l’idioma i el guia amb què vol fer el trajecte.