Altres Barcelones

AltresBarcelones.com / Història de Barcelona, anècdotes i curiositats des del 2007

Què? Com prova l’estiu?
A mi ja fa unes setmanes el meu antic company de BTV Roger Escapa em va fer una proposta radiofònica indecent per a El Suplement d’Estiu de Catalunya Ràdio.
Tot i ser una proposta una mica polèmica dins el mon historiogràfic, he pensat que era un bon repte per entomar.
La secció es dirà “Què hagués passat sí...” I tractarà d’intentar llançar algunes hipòtesi sobre què hagués passat si a la història tal com la coneixem li haguéssim canviat algunes variables. Evidentment, es tracta d’un “divertimento” a partir de fer història ficció. És igual de lícit o il·lícit que intentar esbrinar què passarà demà a partir de les variables que coneixem. La qüestió és que tractarem alguns temes als que ja us tinc acostumats, altres que poden fins i tot ser divertits i us aviso que alguns que poden arribar a ser polèmics, però tots ens ajudaran a pensar en la importància que han tingut certs fets en la història de la humanitat.
Us animo a escoltar el programa. Jo començo demà a les 12:06 a Catalunya Ràdio i m’hi podreu escoltar tots els diumenges a la mateixa hora durant la temporada d’estiu. En cas que no pugueu escoltar-ho perquè sou a l’estranger, no us funciona la ràdio o bé a aquella hora us han d’intervenir quirúrgicament amb anestèsia general, no hi ha excusa. Aquí apareixeran tots penjats! Bon estiu!