Altres Barcelones

AltresBarcelones.com / Història de Barcelona, anècdotes i curiositats des del 2007

Em plau anunciar-vos que el proper dissabte 7 d'octubre a les 12:00 a la llibreria La Central del Raval tindrà lloc la presentació de la nova versió de la guia "Barcelona Insólita y secreta" de l'editorial Jonglez.

Aquesta editorial francesa que treballa a nivell internacional es dedica a fer guies de les ciutats des del punt de vista dels seus habitants i fa uns anys (abans de la pandèmia) em van encarregar nous articles per una nova versió renovada d'aquest títol. Per tant es tracta d'una obra col·laborativa on hem participat diversos autors, cadascun dels quals ha anat imprimint la seva visió personal.

Per diferents motius la publicació de la guia s'ha hagut d'anar postposant (entre d'altres molts elements patrimonials van ser destruïts o molts locals peculiars van tancar amb la pandèmia) i tot i que fa temps que la guia s'ha publicat ara per fi la presentem al públic.


El llibre ja té altres versions com per exemple la francesa i s'està gestionant una traducció catalana que esperem tenir aviat.

Us deixo aquí l'enllaç oficial de l'acte. Us hi espero!