Altres Barcelones

AltresBarcelones.com / Història de Barcelona, anècdotes i curiositats des del 2007

Fa uns dies, la Magda Llurba, de Catalunya Ràdio em va demanar si podia oferir-los una col·laboració dins el programa "Geografia Humana" que fan els caps de Setmana. El tema que volien tractar era el de les estacions de metro abandonades a Barcelona, del qual havia parlat aqui fa temps.

Donat que el programa s'ha emès a la nit us penjo el fragment on es parla del tema aquí per que el pugueu sentir sempre que ho desitgeu

6 comentaris:

Red Zeppelin D3 ha dit...

La veu de la periodista és massa exagerada però no tinc res més.

En anar a Sant Pau, a la facultat de medicina, hi he vist els llums de nadal oberts i publicitat.

L'antiga estació de Clot-Aragó sortia cap a la vioa de Mataró abans d'arribar a Poble Nou?

Dani ha dit...

La veritat és que no ho sé Joan, però de fet em sembla que encara connecten no?

Anònim ha dit...

Caram! interessant, i jo que em pensava que això de les estacions fantasma eren només llegendes urbanes... em fascina que amb tants anys encara conservin la publicitat antiga i s'hagin deixat totalment abandonades.

Anònim ha dit...

Molt interessant.
Desconeixia les dues darreres llegendes urbandes de Catalunya i Rocafort.

Gràcies!

Agus Giralt ha dit...

Molt interessant això de les estacions del metro.

Per cert Dani, tenies raó amb lo del video. No ho recordava pq el vaig filmar per a TV Sants, però es deuen passar els videos.

Per cert, tens el llibre amb allo del segrest del Pou? Vaig anar a la Biblioteca del Vapor Vell i hi havia un llibre del mateix home que es deia igual, però era anterior.

Una abraçada!

Vida quotidiana ha dit...

Per al Joanet... de l'antiga estació del Clot sortien els trens cap a Granollers. Els trens cap a Mataró no van passar per aquell tram de línia fins al 1989, quan es va aixecar la línia de la costa. I llavors l'estació feia anys que era soterrània.