Altres Barcelones

AltresBarcelones.com / Història de Barcelona, anècdotes i curiositats des del 2007

Fa uns dies, la Magda Llurba, de Catalunya Ràdio em va demanar si podia oferir-los una col·laboració dins el programa "Geografia Humana" que fan els caps de Setmana. El tema que volien tractar era el de les estacions de metro abandonades a Barcelona, del qual havia parlat aqui fa temps.

Donat que el programa s'ha emès a la nit us penjo el fragment on es parla del tema aquí per que el pugueu sentir sempre que ho desitgeu

6 comentaris:

Red Zeppelin D3 ha dit...

La veu de la periodista és massa exagerada però no tinc res més.

En anar a Sant Pau, a la facultat de medicina, hi he vist els llums de nadal oberts i publicitat.

L'antiga estació de Clot-Aragó sortia cap a la vioa de Mataró abans d'arribar a Poble Nou?

Dani ha dit...

La veritat és que no ho sé Joan, però de fet em sembla que encara connecten no?

Anònim ha dit...

Caram! interessant, i jo que em pensava que això de les estacions fantasma eren només llegendes urbanes... em fascina que amb tants anys encara conservin la publicitat antiga i s'hagin deixat totalment abandonades.

Anònim ha dit...

Molt interessant.
Desconeixia les dues darreres llegendes urbandes de Catalunya i Rocafort.

Gràcies!

Agus Giralt ha dit...

Molt interessant això de les estacions del metro.

Per cert Dani, tenies raó amb lo del video. No ho recordava pq el vaig filmar per a TV Sants, però es deuen passar els videos.

Per cert, tens el llibre amb allo del segrest del Pou? Vaig anar a la Biblioteca del Vapor Vell i hi havia un llibre del mateix home que es deia igual, però era anterior.

Una abraçada!

Unknown ha dit...

Per al Joanet... de l'antiga estació del Clot sortien els trens cap a Granollers. Els trens cap a Mataró no van passar per aquell tram de línia fins al 1989, quan es va aixecar la línia de la costa. I llavors l'estació feia anys que era soterrània.