Altres Barcelones

AltresBarcelones.com / Història de Barcelona, anècdotes i curiositats des del 2007

Aquest dijous farà un més que va sortir al carrer el llibre Històries de la Història de Barcelona i la veritat és que la cosa ha superat en escreix les meves espectatives. Haurieu de veure el patatús que em va agafar l'altre dia quan vaig veure una noia al metro amb el meu llibre... És el cinquè llibre més venut de no ficció en català a la Casa del Llibre, al costat del d’en Punset! I el sisè més venut en català de l’Fnac! Havia arribat a estar ni més ni menys que el tercer, segurament gràcies a la frikicampanya promocional amb un Coco-Sant Jordi que li van fer a la Fnac el Triangle que no pas per mèrits pròpis. No tenia pèrdua...
Pel que fa aparicions als mitjans, he preferit anar-les actualitzant a l’anterior post per no donar-vos la tabarra.. Encara em falten algunes coses per penjar a causa de problemes tècnics però amb el temps el recull estarà complert.
Una de les pors més grans que tenia era no poder manternir el contacte amb els lectors “de paper”, però pel que veig aquí i sobretot al grup de Facebook, miraculosament molts dels lectors venen amb nosaltres a la xarxa.
Tot i això, el que de veritat em fa una barreja de por i il•lusió és el Sant Jordi. Serà el primer cop en la meva vida que estic a l’altra banda de les parades i tenint en compte que no sóc en Luís Zafón o en Buenafuente i segurament estaré més sol que un mussol, em faria molta il•lusió que alguns de vosaltres vinguéssiu a fer-me alguna visiteta quan sigui a les parades!
Per cert, a partir de les 16:00 seré amb els de COM Ràdio a la Virreina. Pot ser molt divertit perquè m’han dit que volen fer un programa especial amb novatos que com jo, fan el seu primer Sant Jordi.

Aquí us deixo l'horari definitiu que m’ha passat l’editorial:


Firmes de llibres:

11:00 - 12:00 Llibreria Bertrand Rambla Catalunya 37

12:00 - 13:00 llibreria Maite VIA AUGUSTA, 64 - 66

16:00 - 17:00 COM Ràdio Palau de la Virreina Rambla 99 (programa en directe)

17:00 - 18:00 Firex 21 Passeig de Gràcia/València

18:00 - 19:00 Catalònia Ronda Sant Pere, 3

19:00 - 20:00 Casa del Llibre Passeig de Gràcia 62

Ens veurem allà doncs?

PD: Si aconsegueixo entendre el telèfon nou abans del dia 23 també faré seguiment del Sant Jordi via Twitter!

13 comentaris:

Xavier Caballé ha dit...

Em passaré per fer-te signar el llibre ;)

Ediciones Páralo ha dit...

Enhorabona Dani! No se si tindré temps el dia 23 (que anem de cul) però de totes formes moltíssimes felicitats per un éxit tant be merescut!

:)

eva ha dit...

Jo intentaré venir perquè em signis el que tinc pensat regalar...

Felipe ha dit...

Enhorabona per l'èxit!

Dani ha dit...

Gràcies a tots!

Ah per cert, al programa La Ciutat, d'Onda Cero que porta l'Albert Lesan, sortejaran 4 exemplars d'Històries de la història de Barcelona!

Met ha dit...

Crec que t'hauré de seguir via twitter, ara que ja et rebo quan escirus per mòbil.
La mudança no perdona encara que el meu xicot es digui Jordi! :(

Anònim ha dit...

Quina gràcia! Per fi ens veurem les cares!

Una seguidora del blog i ara també lectora.

Unknown ha dit...

Enhorabona Dani!! intentaré fer-te una visita i que em signis el llibre :)

Unknown ha dit...

Enhorabuena!!! quien te iba a decir a ti que acabarías firmando libros??? Te sigo desde casi el principio y me encanta tu blog y ahora tu libro. Nos veremos por allí!!!!!

Unknown ha dit...

Bueno, después de esquivar a los cientos de seguidores De Moccia conseguí que me firmases el libro, y la verdad es que me hizo mucha ilusión. He comenzado a leerlo y me gustan los arreglos que has hecho en las historias que ya tenías, pero también me encantan las nuevas historias... ¿para cuando una continuación? XD. Felicidades y a seguir así!!!

La Recepcionista ha dit...

Moltes felicitats pel merescut exit!. Jo he regalat el teu llibre i he triomfat :)

Adri Perez ha dit...

Moltes gràcies Dani!!

Al meu avi Jordi li va agradar mooooolt el detall q li firméssis :)

I el llibre, encara estem pendents de fer una volta per ciutat vella i q m'expliqi alguna història que haguem llegit ;)

Merci tio!

Anònim ha dit...

Felicitats Dani!