Altres Barcelones

AltresBarcelones.com / Història de Barcelona, anècdotes i curiositats des del 2007El divendres passat fou el dia de Sant Jordi. Tots considerem que aquest Sant és una figura molt arrelada a Catalunya i també a la nostra ciutat, però, en sabem el seu orígen? Qui era Sant Jordi?
Per tal de respondre aquesta pregunta, la setmana passada em va entrevistar a peu de carrer la Marta Ballesta del programa Connexió Barcelona de BTV.
Pel que fa els vídeos referents al llibre, els aniré penjant al post anterior per no atosigar-vos.
Per cert! Moltíssimes gràcies a tots aquells qui vau passar el divendres a que us firmés algun llibre. Pensava que em quedaria més sol que un mussol però finalment no vaig parar de firmar llibres i vaig tenir el plaer de conèixer-vos a molts de vosaltres en persona. Fins i tot vaig tenir el plaer de trobar-me amb altres companys blocaires barcelonins com en Xavier Caballé, en David Rodríguez, en Guillem Carbonell o l’Ugo de fotosdebarcelona.com. Va ser un dels dies més feliços de la meva vida! Moltíssimes gràcies!

6 comentaris:

Galderich ha dit...

Ep, felicitats de com va anar tot plegat! Això és un èxit!
No m'estranya, el llibre està molt bé i ben pensat.
Ja me'l signaras, ja saps que sóc un bibliòfil fetitxista!

Ugo ha dit...

Al final los apretujones y empujones valieron la pena. Un placer!! :-)

Xavier Caballé ha dit...

L'entrada als dietaris de la Generalitat del 17 d'abril de 1457: La Generalitat fa una crida en que obligava a tothom a celebrar la festa de Sant Jordi.

Ah... i gràcies per la dedicatòria al llibre ;)

Dani ha dit...

M'encanta això que el poder "obligui" a fer festa. A veure si això torna a passar... Ara bona part de les feines et fan treballar per torns el cap de setmana i tot...

Marta G. (A Bilingual Baby) ha dit...

Hola! Trobo molt interessant el teu blog. Felicitats! Una altra barcelon-ina :) Marta

Neus. La meva Barcelona. ha dit...

Hola Dani, amb el teu permís, posaré un enllaç a l'entrada que estic fent de Sant Jordi al meu bloc. Qualsevol problema m'ho dius i no ho faig :).
Bon Sant Jordi!