Altres Barcelones

AltresBarcelones.com / Història de Barcelona, anècdotes i curiositats des del 2007

Potser una mica tard però per fi tenim presentació oficial del llibre Històries de la història de Barcelona.
L'acte se celebrarà dijous 6 de maig a les 19:00 a la Casa del Llibre (Passeig de Gràcia, 62). Per suposat hi esteu tots convidats. Si feu clic sobre la imatge podreu veure la tarja d'invitació en major ressolució. Sou lliures de descarregar-la reenviar-la i convidar a tothom qui vulgueu.
Els presentadors seran la Maria Roig i en Fernando Casal, antics professors de l'institut Joan Boscà responsables en bona part de la meva visió sobre la didàctica i difusió de la Història i les Ciències Socials.
També hi ha planejada una altra presentació a la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona, tot i que encara no hi ha data establerta. Quan la sàpiga us la comunicaré.

Us hi espero!

PD: Si teniu facebook podeu confirmar la vostra assistència aquí.

5 comentaris:

Galderich ha dit...

Si no hi ha res de nou espero estar amb tu aquest dia!

Tot Barcelona ha dit...

lo intentaré . Felicitats ¡

sentir1907 ha dit...

Buenas tardes desde Sevilla , he visto tu blog y a ver la verdad al estar en catalán pues no lo entiendo a la perfección , pero al menos si leo tus artículos palabra por palabra no lo entiendo , pero el contexto del artículo si que lo podría entender , además tengo familia y grandes amigos en barcelona y pueblos ( entre ellos el director de Totbarcelona - Miquel - , que es un crak ¡¡ jejeje ) , así que si no te importa pasaré por aquí y te leeré , y así de paso , aprendo mejor tu lengua ¡¡¡ yo tbn tengo un blog del real betis balompié , si te gusta el fútbol y tal , me gustaría que te pasaras y me comentaras algo........y si quieres me comentas en catalán , así aprendo el idioma a marchas forzadas ¡¡¡ saludos desde sevilla ¡¡¡¡

Dani ha dit...

Hola Sentir 1907!

Agradezco tu predisposición hacia mi lengua, pero si lo prefieres puedes usar el traductor google que he instalado en la barra lateral derecha (hacia abajo)
Musho Beti!

Bloc del CdA Barcelona ha dit...

Hola Dani!
Vaig tenir el plaer de ser a la presentació del teu magnífic llibre. A més de donar-te novament les gràcies i les felicitacions per la teva obra, volia comentar-te el que vas dir sobre la cana destra barcelonina que hi ha a la cantonada de Santa Llúcia: em va semblar entendre que potser això no és així i, com que també ho he sentit per una altra banda, començo a dubtar... em podries fer cinc cèntims de quina hipòtesi alternativa hi ha sobre aquest patró?

Gràcies!
Xintu (CdA Barcelona)

PS: potser aquest no és el millor lloc per comentar el tema, si vols fer-me arribar el teu comentari per c/e: jferrer1@xtec.cat