Altres Barcelones

AltresBarcelones.com / Història de Barcelona, anècdotes i curiositats des del 2007


El dimarts dia 25 de maig hi ha una nova presentació del llibre “Històries de la història de Barcelona”, i aquest cop ni més ni menys que a la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona a través d'Alumni UB!
Potser és molt demanar si us convoco també a la gent que vareu assistir a la presentació de la Casa del Llibre, però aquesta és a la Universitat, mai havia pensat que presentaria un llibre aquí (bé, de fet mai havia pensat que presentaria un llibre) i perquè necessito omplir la sala us demanaria que vinguéssiu amb tots els amics que pugueu.
Per no avorrir-vos, havia pensat centrar aquesta vegada la presentació en el procés de gestació del llibre i en concret sobre les noves possibilitats que s’obren amb la democratizació de les noves tecnologies de cara a la difusió de la història i el patrimoni.
Per suposat hi esteu tots convidats, i ja us dic, podeu venir amb tothom qui vulgueu!

L’acte es realitzarà oficialment a l’Aula Magrna de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona (Carrer Montalegre, 6) a les 19:00 tot i que un cop allà és possible que anem a alguna aula del costat (no crec que siguem més de 300 persones com per omplir la sala...)

Us hi espero!

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona la presentació del llibre ahir! La veritat es que l'acte va esta molt bé! Gràcies a tu i als Alumni per aqeusta presentació!!!