Altres Barcelones

AltresBarcelones.com / Història de Barcelona, anècdotes i curiositats des del 2007Com a recompensa per no haver actualitzat el dilluns passat avui us porto no una història si no tres!
Fa uns dies em van trucar del programa Connexió Barcelona, per plantejar-me si podria ajudar-los en un especial sobre la història de la Diagonal en motiu de la polèmica consulta sobre la Diagonal.
Com sempre els vaig dir que si, i malgrat la pluja la Marta, en Gorka i jo varem sortir al carrer a fer la peça.
A l’hora de triar tres històries d’aquesta via vaig creure convenient fer-ho seleccionant-ne els dos extrems i una de les parts més neuràlgiques. Així doncs vaig acabar parlant del Fòrum, el Cinc d’Oros i el Palau reial.
La història del Cinc d’Oros ja l’havíem comentat fa temps però les altres dues són noves i no descarto apliar-les en condicions un altre dia.
El programa es va emetre dijous passat tal com vaig anunciar-ho via Facebook i Twitter, però aquells que no el vareu veure ho podeu fer ara.

Espero que us agradi!

3 comentaris:

Galderich ha dit...

Dani,
Un bon resum dels punts forts de la Diagonal.
Per cert, com es miraran els futurs historiadors el tema del referèndum de la Diagonal? Entendran res del tema?

Dani ha dit...

No sé si ho entendran la veritat. Però com a mínim espero que serveixi perquè a partir d'ara en comptes de tenir com a prioritat "posar guapa" barcelona incideixin més en les polítiques socials...
Com a experiència de democràcia participativa no m'ha semblat del tot mala idea, però el que és estrany és que mai ens preguntin sobre coses realment importants...

Mª Trinidad Vilchez ha dit...

Hola Dani:
Me Gustó mucho la charla de ayer, gracias y un saludo, tambien a Jana, por ser tan amable conmigo, un beso.
Mari Trini.