Altres Barcelones

AltresBarcelones.com / Història de Barcelona, anècdotes i curiositats des del 2007

Aquest dissabte s’enceta la primera col•laboració entre el Cercle d’Humanitats Alumni UB i el projecte Altres Barcelones.
Des d’aquesta associació de la Universitat de Barcelona em van demanar fa temps que els plantegés un seguit de rutes que servissin per conèixer la història de la ciutat lluny dels tòpics turístics i que alhora poguessin combinar la el rigor històric amb un discurs amè i entretingut.
Així doncs, aquest dissabte dia 5 de març es durà a terme la primera ruta històrica anomenada “La invenció del Barri Gòtic”. Pot ser una bona oportunitat per conèixer in situ les mentides i veritats ocultes de la història d’aquesta zona de la ciutat per a tots aquells que hàgiu assistit a les xerrades. Pels que no vareu poder venir us recordo que demà dimecres a les 19:00 es tornarà a repetir la ponència. Tot i això en cap cas és del tot necessari haver anat a les ponències per poder gaudir de la ruta.
La continuïtat o no d’aquest projecte de col•laboració amb el Cercle d’Humanitats Alumni UB depèn directament de la seva acollida.
És per això que us encoratjo a tots a participar en aquesta activitat el proper dissabte al matí.
Trobareu més informació i les condicions d’inscripció en aquest web o fent clic sobre la imatge.
Ens veiem dissabte doncs?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per quan us animeu a fer una passejada per la Barcelona prehistòrica (si, existeix, tot i que és molt desconeguda) m'aviseu!! jeje

farrero14@gmail.com ha dit...

Dani, felicitats per la feina feta. Va ser molt interessant el passeig que vam fer dissabte passat. Em vas obrir nous interrogants, dubtes, pensaments... Moltes gràcies. Et passo l'adreça del meu blog: http://70centimetros.blogspot.com/ Estem en contacte i molta sort amb la trobada de l'Amada Pedrola i Valero. Estem en contacte, jou.