Altres Barcelones

AltresBarcelones.com / Història de Barcelona, anècdotes i curiositats des del 2007Com ja us vaig indicar, el divendres es va emetre el capítol de GR Barcelona "Parets que parlen". Quan li vaig dir a en Marc de las Heras que les parets parlaven, es veu que li va agradar el concepte! La veritat és que aquesta és una de les vegades en les que m'he sentit més a gust col·laborant amb un programa puntual, ja que em van donar total llibertat per ensenyar el que vulgués, així doncs, vaig triar diversos indrets desconeguts de la ciutat d'èpoques diferents. La muralla romana amagada a la seu de l'Associació Excursionista d'Etnografia i Folklore, el Teatre Anatòmic de la Reial Acadèmia de Medicina, el refugi antiaeri de la Plaça Revolució i la base del Portal de Sant Sever ocult a l'ascensor de FGC de Plaça Catalunya. De pas, ja posats vaig aprofitar per anar per primera vegada en la meva vida al Bus Turístic de Barcelona, que té unes vistes a les que no estem acostumats, per fer unes quantes filosofades sobre el paper de Barcelona en la història. Bé, espero que ho gaudiu!