Altres Barcelones

AltresBarcelones.com / Història de Barcelona, anècdotes i curiositats des del 2007

Bon dia!

Tinc el plaer d'anunciar-vos que el proper dia 18 de setembre a les 18:30 presentaré junt amb Roberta Esteves i en Raimon Cervera el nostre nou llibre "Barcelona: terra de castells"

El llibre, que s'edita en el context del 50è aniversari dels Castellers de Barcelona inclou un apartat on s'explica la història de la colla, a càrrec de Raimon Cervera, i un recull de 50 fotos impressionants on s'han erigit pilars en llocs emblemàtics de la ciutat espercialment per a la publicació a càrrec de Roberta Esteves. Les fotografies estan acompanyades d'una contextualització històrica i popular de l'indret per part meva.

El llibre ha implicat més enllà dels esforços dels autors, la implicació de nombroses persones de la colla i reafirma l'arrelament a la ciutat de la colla que té l'honor de portar el seu nom.

Degut a la situació actual per la pandèmia del Covid-19, per garantir la seguretat de ponents i assistents, la presentació es farà en directe per via telemàtica a través del canal de YouTube dels Castellers de Barcelona, que és aquest.